Ofițerii de poliție, militari și pompieri trebuie să meargă la sala de fitness?

pompier la sala 1

De ce trebuie ca ofițerii de poliție, militari și pompieri să fie în formă fizică?

Dacă încerci să devii ofițer de poliție, militar sau pompier s-ar putea să te întrebi: este cu adevărat atât de important să fii în formă fizică?

Răspunsul pe scurt este: Da, a fi în formă fizică este foarte important pentru succesul tău ca ofițer de poliție, militar sau pompier.

Iată de ce

Dacă vrei să faci parte dintr-un domeniu care servește oamenii, aceștia au dreptul de a se aștepta ca personale care au depus un jurământ să servească și să protejeze să aibă efectiv capacitatea fizică de a face acest lucru.

Capacitatea ta de a îndeplini funcțiile esențiale ale unui ofițer de poliție, militar sau pompier este direct afectată de nivelul tău de fitness.

Ce îți vine în minte când te gândești la operațiunile zilnice ale unui polițist, militar sau pompier?

Ofițerii de poliție

Multe persoane și imaginează pe ofițerii de poliție, militarii sau pompieri plimbându-se într-un vehicul, mâncând gogoși sau pierd vremea la birou. Total greșit.

Spre exemplu, un ofițer de poliție este nevoit să fugă, să urmărească și să rețină, dacă este cazul, un suspect implicat într-o infracțiune. Un pompier este responsabil pentru îndeplinirea rapidă, eficientă și în siguranță pentru stingerea incendiilor din clădiri, vehicule și păduri. Iar, pentru a face acest lucru este nevoie să aibă o condiție fizică foarte bună.

Abonament fitness cu preț redus pentru polițiști, pompieri, militari și armată

Ofițerii de poliție, militari și pompieri se mențin în formă ca majoritatea oamenilor – prin dietă, exerciții fizice și conștientizarea sănătății mintale.

A rămâne în formă și sănătos nu este ușor și nu este întotdeauna ieftin. Tocmai din acest motiv, Magnetic Fit se numără printre sălile din București care oferă abonament fitness cu preț redus pentru polițiști, pompieri, militari.

Ce conține un abomanet fitness pentru polițisti, pompieri și militari?

  • Orar prelungit
  • Access nelimitat în sala de fitness și în sala de aerobic
  • Recomandări sportive adecvate pentru fiecare persoană
  • Indicaţii de antrenament pentru a evita accidentările

Cât costă abonamentul fitness lunar pentru polițiști, pompieri și militari?

Costul unui abonament fitness lunar pentru polițiști, pompieri și militari este de 135 de lei pe lună. Dar acesta se poate schimba, așadar verifică constat pagina de tarife.

Sala de Fitness

Ofițerii de poliție, militari și pompieri au nevoie de un antrenor personal?

Nu este obligatoriu ca un polițist, militar sau pompier să se antreneze la sală cu ajutorul unui antrenor personal, însă dacă acesta se decide să o facă, avantajele oferite sunt pe măsură!

Un personal trainer de la Magnetic Fit creează programe de fitness unu-la-unu pentru clienții lor, motivându-i și îndrumându-i pentru a-și atinge obiectivele. De asemenea, se asigură că clienții nu se rănesc în timpul antrenamentului.

Totodată, va oferi și sfaturi pentru o nutriție sănătoasă.

Dacă ești gata să faci primul pas către un stil de viaţă sănătos, contactează-ne chiar astăzi!

Date de contact:

  • Email: info@magneticfit.ro
  • Telefon: +40 0731 170 579

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *