Politica de Retur

INFINITE EVOOLUTION S.R.L
Site: magneticfit.ro

Politica de Returnare a Abonamentelor Fitness

La INFINITE EVOOLUTION S.R.L, puteți achiziționa abonamente fitness pentru sala noastră de fitness. Acestea sunt considerate produse digitale. Din cauza naturii produselor digitale, vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de retur.

1. Returnarea Abonamentelor Fitness

Abonamentele fitness comercializate pe site-ul magneticfit.ro nu sunt eligibile pentru returnare sau rambursare. Odată ce accesul la abonament a fost furnizat, acesta nu poate fi returnat sau rambursat.

2. Excepții

În cazul în care abonamentul digital nu funcționează conform descrierii, clienții au dreptul să solicite asistență tehnică pentru a rezolva orice problemă tehnică. Dacă problema nu poate fi rezolvată într-un timp rezonabil, vom analiza solicitările de rambursare în baza cazurilor individuale.

3. Procedura de Reclamație

Dacă întâmpinați probleme cu abonamentele noastre digitale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: info@magneticfit.ro. Vă rugăm să includeți detalii despre problemă și orice capturi de ecran relevante pentru a ne ajuta să înțelegem situația.

4. Contact

Pentru orice întrebări legate de politica noastră de retur sau pentru a solicita asistență, vă rugăm să ne contactați:

E-mail: info@magneticfit.ro
Telefon: +40731170579
Adresă: Bd. Brâncoveanu, Nr 85, etaj 2, (Berceni), Sector 4, București

Această politică este aplicabilă pentru toate abonamentele fitness achiziționate de pe site-ul magneticfit.ro. INFINITE EVOOLUTION S.R.L își rezervă dreptul de a modifica această politică de retur în orice moment. Orice modificare va fi afișată pe această pagină.