7 motive să faci sport de sărbători

De ce e bine să faci sport în timpul sărbătorilor?

De ce e bine să faci sport în timpul sărbătorilor?

Este ușor să renunți la sport în perioada sărbătorilor. La urma urmei, sunt atât de multe de făcut! Cumpărături, decorarea bradului, împachetarea cadorilor, gătit preparate tradiționale românești, vizitarea familiei și a prietenilor etc.

În această peerioadă, poate fi greu să găsești motivația pentru a ajunge la Gym sector 4, cu toate că, antrenamentele cu un trainer poate fi exact ceea ce ai nevoie!

Iată câteva motive motivante pentru a rămâne activ în acest sezon de sărbători (și în noul an).

sport cu antrenor personal

1. Îți vei menține rezultatele

Sportul este esențial pentru a-ți menține talia în timpul sărbătorilor. La urma urmei, deliciile culinare tentante sunt peste tot în această perioadă a anului! Exercițiile fizice sunt deosebit de bune pentru prevenirea creșterii în greutate sezoniere.

2. Arzi calorii

Sărbătorile merg mână în mână cu excesul de mâncare și băutură. Unul dintre cele mai mari beneficii ale exercițiilor fizice în timpul sărbătorilor este că te poți răsfăța puțin fără să te îngrași foarte mult. Deși sportul nu poate arde toate caloriile suplimentare pe care le consumi în timpul sărbătorilor, te poate ajuta să gestionezi consecințele.

3. Scapi de stres

Dincolo de voia bună a sezonului sărbătorilor de iarnă este și mult stres. Spre exemplu, poate fi necesar să zbori cu avionul pentru a-ți vedea familia. Apoi, sunt cumpărăturile pentru masa de Crăciun, decorarea brandului și să nu uităm de lista de cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Gestionarea stresului în perioada sărbătorilor poate fi mai ușoară dacă aloci timp și sportului. Măcar jumătate de oră pe zi.

4. Eviți sedentarismul

Chiar dacă înțelegi clar beneficiile sportului în timpul sărbătorilor, poate fi totuși tentant să te așezi pe canapea, să mănânci snacksuri și să te uiți la filme. Vremea rece poate fi iar un impediment să ieși afară la plimbare sau la alergat.

Nu lăsa comportamentul sedentar să devină un nou obicei de viață. Mergi la sala de sport Magnetic Fit din București timp de o oră sau fă o plimbare pe jos de 30 de minute.

Te vei simți mai bine și poți oricând să urmărești emisiunea ta preferată după ce ajungi acasă de la sală.

5. Ai mai multă energie

Una dintre cele mai bune modalități de a gestiona oboseala din perioada sărbătorilor este să faci sport. Oricât de ciudat ar suna, exercițiile fizice cu un antrenor personal nu te obosesc mai tare, din contră, te pot ajuta să-ți crești nivelul de energie.

6. Îți păstrezi rutina

În loc să te hotărăști să te întorci la sală după sărbătorile de iarnă, de ce să nu te hotărăști să mergi în continuare la sală? A menține o rutină de sărbători este mult mai ușor decât să fii nevoit să începi de la capăt.

7. Vei stabili un obicei bun pentru Anul Nou

Respectarea unui program de exerciții în timpul sărbătorilor te poate pregăti cu succes pentru noul an. Începând devreme, ești sigur că îți vei atinge toate obiectivele în 2023!

Petrecem mult timp în perioada sărbătorilor având grijă de ceilalți, dar este important să ne amintim că trebuie să ne facem timp și pentru noi. Sportul este o modalitate excelentă de a practica auto-îngrijirea, iar accesul la sala de sport Magnetic Fit poate fi o pauză binevenită din agitația sărbătorilor. Așa că fă-ți un plan pentru programul tău de fitness!

Dacă ești gata să faci primul pas către un stil de viaţă sănătos, contactează-ne chiar astăzi!

Date de contact:

  • Email: info@magneticfit.ro
  • Telefon: +40 0731 170 579

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *