Despre noi

Magnetic Fit este o sala de fitness din Berceni, Sectorul 4 condusă de Dan Nicolae Sandu și Sandu Georgeta care oferă antrenamente de grup PT, antrenamente single PT, consiliere în nutriție sportivă.

Magnetic Fit oferă tuturor posibilitatea de a fi instruiți și tratați ca un sportiv profesionist într-un mediu de echipă.

Magnetic Fit promovează sloganul „FII ENERGIA PE CARE VREI SĂ O ATRAGI!” ca o atitudine , unde membrii și oaspeții sunt puternici în minte , în corp și în angajament.

DSC6501 Edit removebg

Misiunea Magnetic fit

Misiunea noastră e să oferim îndrumări empatice și flexibile, bazate pe ultimele descoperiri din lumea fitnessului, pentru a te ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

Membrii Magnetic Fit reprezintă nucleul misiunii noastre și nu vom lăsa nicio piatră neîntoarsă în urmărirea obiectivelor lor.

De la îmbunătățirea condiției fizice și pierderea în greutate, până la practicarea unui stil de viață sănătos, avem expertiza și experiența necesare pentru a te ajuta să ți atingi obiectivele de sănătate și fitness.

Alege abonament ➠

ECHIPA MAGNETIC FIT

Dan Sandu 1 820x1024 1

Dan Nicolae Sandu , 45 ani

✅ Specialist în Nutriție Sportivă;
✅ Antrenor Fitness, Personal Trainer cu experiență sportivă de peste 25 ani;
✅ Calități: viziune , talent pedagogic, perseveranță și determinare , responsabilitate , decision maker, pasiune;
✅ Motto: „Formarea obiceiurilor sănătoase reprezintă cheia unui stil de viață sănătos”.

„Cred cu tărie că un corp armonios și sănătos e un element fundamental al existenței sociale, pentru a trăi o viață fericită și împlinită. Realizarea unor schimbări durabile te poate duce pe un drum dificil și întortocheat și sunt aici pentru a te ghida la fiecare pas.

Cu atât de multe informații înșelătoare disponibile în prezent, crearea unui plan solid de instruire și nutriție pentru tine va fi în fruntea activității pe care o vom desfășura împreună. Formarea obiceiurilor sănătoase îți pot transforma viața în totalitate și reprezintă, într adevăr, cheia unui stil de viață sănătos!”

Georgeta Sandu 820x1024 1

Georgeta Sandu

„Iubesc să ajut și să motivez oamenii, să-i fac să zâmbească și să-i încurajez. Dacă ești un spirit liber și dornic de evoluție, aici îți este locul! Sunt aici pt tine!”

Micșorează-ți talia și creează-ți fese de invidiat alături de Georgeta Sandu.

Georgeta este sportivă de 15 ani și instructor Fitness de 3 ani.

Este specializată în: Abt, HIIT, Aerobic, Step aerobic, Basic Gym.

Antrenamente în cadrul abonamentelor online: