Termeni de Livrare pentru Abonamentele de Fitness

1. Introducere

INFINITE EVOOLUTION SRL, prin intermediul site-ului MagneticFit.ro, oferă abonamente de fitness sub formă de produse digitale. Acestea nu necesită livrare fizică, iar toate detaliile relevante sunt trimise electronic.

2. Livrarea produselor digitale

  • După finalizarea achiziției unui abonament de fitness pe MagneticFit.ro, Utilizatorul va primi un e-mail de confirmare care conține detaliile abonamentului achiziționat.
  • E-mailul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail furnizată de Utilizator în timpul procesului de cumpărare.

3. Activarea abonamentului

  • Abonamentele de fitness achiziționate trebuie activate la sala de fitness indicată în detaliile abonamentului în termen de 30 de zile de la data achiziției.
  • Utilizatorul trebuie să se prezinte la sala de fitness cu o copie a e-mailului de confirmare sau să prezinte codul de activare primit prin e-mail.

4. Probleme la primirea e-mailului de confirmare

  • Dacă Utilizatorul nu primește e-mailul de confirmare în termen de 24 de ore de la achiziție, este rugat să verifice dosarul de spam/junk al căsuței de e-mail.
  • În cazul în care e-mailul de confirmare nu poate fi găsit, Utilizatorul este rugat să contacteze echipa noastră de suport la info@magneticfit.ro sau la numărul de telefon +40731170579 pentru asistență.

5. Politica de returnare și anulare

  • Având în vedere natura digitală a abonamentelor de fitness, acestea nu sunt eligibile pentru returnare sau rambursare după achiziție.
  • Dacă există probleme tehnice sau erori în procesul de achiziție, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a rezolva situația.

6. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de termeni de livrare, vă rugăm să ne contactați la:

7. Modificări ale termenilor de livrare

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni de livrare fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.