7 sfaturi pentru a reveni la sala de fitness după sărbători

sala de fitness

De ce e bine să revii la sala de fitness după sărbători?

Sărbătorile sunt adesea o perioadă de răsfăț. Cu toate petrecerile de sărbători și mâncarea de sezon în jur, poate fi greu să rămâi pe drumul cel bun cu dieta și exercițiile fizice.

Dacă ai renunțat la sala de fitness în perioada de sărbători, află că nu ești singur. Cu toții avem nevoie de o pauză de la rutină din când în când, cu toate că poate fi dificil să revenim la rutina de fitness după o vacanță.

Iată 7 sfaturi care te vor ajuta să revii la rutina ta de fitness după sărbători

De ce e bine să faci sport în timpul sărbătorilor?

1. Nu te simți vinovat

Nu te simți vinovat pentru că ai renunțat la sala de fitness în perioada sărbătorilor. Sau, pentru că ai mâncat mai mult decat trebuia. Lăsă deoparte sentimentele negative și pregăteștete pentru un nou început!

2. Stabilește-ți obiectivele

Stabilește-ți obiectivele și tot ce îți dorești să obții. Acest lucru te va ajuta să rămâni motivat pe măsură ce îți urmărești progresul.

Un trainer personal de la Magnetic Fit te poate ajuta cu sfaturi de nutriție și antrenament personalizat în funcție de particularitățile și obiectivele tale.

3. Stabilește-ți un program

Dacă în trecut nu puteai să mergi la sala de fitness din cauza programului de la muncă, acum este mai simplu să o faci deoarece există antrenori personali care își fac programul în funcție și de programul tău.

Dimineața, la prânz sau seara, nu contează! Antrenorul personal este acolo pentru tine!

4. Nu sări peste încălzirea de la începutul antrenamentului

Încălzirea de la începutul antrenamentului, în special după ce revii la sala de fitness după sărbători, este crucială pentru a evita rănirea la antrenament. Încălzire cu 10 până la 15 minute înainte de antrenament nu numai că poate preveni rănirea, ci și te ajută să-ți maximizezi performanța.

După o perioadă de inactivitate, mușchii sunt adesea mai strânși decât de obicei. Încălzirea este o modalitate excelentă de a-ți relaxa mușchii înainte de un antrenament.

5. Ascultă-ți corpul

Să revii la sala de fitness după sărbători poate fi puțin dificil. Cel mai recomandat este să-ți respecți limitele corpului. Nu forța mai mult decât trebuie și oprește-te când devine inconfortabil.

Dacă te forțezi mai mult nu vei slăbi mai repede sau vei pune masă musculară, din contră, există riscul să te accidentezi.

În schimb, începe încet, crescând în cele din urmă durata și intensitatea antrenamentelor pe măsură ce progresezi.

6. Schimbă-ți alimentația

Exercițiile fizice și alimentația adecvată merg mână în mână, așa că este important să-ți alimentezi corpul cu nutrienții corespunzători din carbohidrații, proteinele și grăsimile potrivite.

Contactează un specialist în nutriție sportivă de la Magnetic Fit pe WhatsApp și primești o consultație nutrițională cadou: +40 731 170 580.

7. Bea mai multă apă

Apa este esențială pentru un metabolism optim deoarece corpul nostru este format din 50-65% apă, așa că este logic să bem cel puțin 2 până la 2,5 litri pe zi. Apa ajută la eliminarea excesului de sodiu din organism, ajută la balonare și, de asemenea, ajută la mișcarea lucrurilor în sistemul nostru digestiv pentru a ameliora constipația.

Dacă ești gata să revii la sala de fitness după sărbători, contactează-ne chiar astăzi!

Date de contact:

  • Email: info@magneticfit.ro
  • Telefon: +40 0731 170 579

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *