CĂLĂTORIA TA CĂTRE UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS ÎNCEPE AICI!

Sfaturile și recomandările experților noștri în nutriție sunt esențiale pentru atingerea și susținerea obiectivelor de sănătate și fitness. Serviciile noastre de nutriție și sănătate îți oferă:

✅ îndrumare personalizată și profesională
✅ instrumentele și educația necesare pentru a-ți hrăni mai bine corpul

PROGRAM PERSONALIZAT NUTRIȚIONAL 1 la 1.

Îți vom pregăti o evaluare nutrițională în care vom revizui nevoile de nutriție și, apoi, vom dezvolta un program personalizat în funcție de corpul tău, de nevoile tale și de stilul tău de viață pentru a ți atinge obiectivele tale de sănătate și fitness!

ALĂTURI DE TINE PE TOT PARCURSUL CĂLĂTORIEI.

Îți vom urmări progresele și te vom sfătui la fiecare pas, astfel încât experiență ta să fie una peste așteptări.

SFATURI ȘI RECOMANDĂRI.

Vom actualiza săptămânal rubricile cu farfurii corecte de alimente și prăjituri proteice, îți vom povesti despre macronutrienții și micronutrienții, te vom informa despre benefiicile grăsimilor sănătoase, carbohidraților sănătoși și multe altele.

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM.

Această sesiune de 15 minute e o ocazie pentru tine de a discuta despre obiectivele tale nutriționale și de a revizui ofertele noastre suplimentare de nutriție, concepute special pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de sănătate și fitness. Această sesiune gratuită este oferită numai membrilor #MagneticFit.

Și nu uita , CORPUL TĂU ESTE TEMPUL TĂU!

Contactează-ne pe whatsapp și primești o consultație nutrițională cadou

+40 731 170 580