Fitness Gym Sector 4

DESPRE NOI

MagneticFit este o sala de fitness din Berceni, Sectorul 4 condusă de Dan Nicolae Sandu și Andrei Grigore care oferă antrenamente de grup, programe PT, consiliere în nutriție sportivă și tratamente de relaxare și recuperare.

MagneticFit oferă tuturor posibilitatea de a fi instruiți și tratați ca un sportiv profesionist într-un mediu de echipă.

MagneticFit promovează sloganul „FII ENERGIA PE CARE VREI SĂ O ATRAGI!” ca o atitudine , unde membrii și oaspeții sunt puternici în minte , în corp și în angajament.

Misiune

Misiunea noastră e să oferim îndrumări empatice și flexibile , bazate pe ultimele descoperiri din lumea fitnessului , pentru a te ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

Membrii MagnetiFic reprezintă nucleul misiunii noastre și nu vom lăsa nicio piatră neîntoarsă în urmărirea obiectivelor lor.

De la îmbunătățirea condiției fizice și pierderea în greutate , până la practicarea unui stil de viață sănătos , avem expertiza și experiența necesare pentru a te ajuta să ți atingi obiectivele de sănătate și fitness.

sala fitness berceni

Galerie poze sala #MagneticFit

ECHIPA

Dan Nicolae Sandu , 45 ani

  • Specialist în Nutriție Sportivă;
  • Antrenor Fitness, Personal Trainer cu experiență sportivă de peste 25 ani;
  • Calități: viziune , talent pedagogic, perseveranță și determinare , responsabilitate , decision maker, pasiune;
  • Motto: „Formarea obiceiurilor sănătoase reprezintă cheia unui stil de viață sănătos”.

„Cred cu tărie că un corp armonios și sănătos e un element fundamental al existenței sociale, pentru a trăi o viață fericită și împlinită. Realizarea unor schimbări durabile te poate duce pe un drum dificil și întortocheat și sunt aici pentru a te ghida la fiecare pas.

Cu atât de multe informații înșelătoare disponibile în prezent, crearea unui plan solid de instruire și nutriție pentru tine va fi în fruntea activității pe care o vom desfășura împreună. Formarea obiceiurilor sănătoase îți pot transforma viața în totalitate și reprezintă, într adevăr, cheia unui stil de viață sănătos!”

Andrei Grigore , 31 ani

  • Absolvent al Facultății de Medicină;
  • Antrenor Fitness, cu experiență sportivă de peste 15 ani;
  • Tehnician Maseur;
  • Calități: capacitate de înțelegere a psihologiei umane, spirit de echipă, creativ, spirit deschis, motivațional, empatic;
  • Motto: „Corpul realizează ceea ce mintea crede”.

„Cu toții ne dorim să ne simțim bine în corpul nostru , să fim sănătoși și fericiți fără să complicăm lucrurile . Din păcate , industria are atât de multe informații înșelătoare , care pot fi confuze și dăunătoare pentru stima noastră de sine. Cred că fundamentele puternice și educația sunt cheia pentru a construi și a menține un stil de viață sănătos , învățând cum să ne mișcăm corpul și cum să avem mai bine grijă de el.

Când începem să facem eforturi pentru a ne provoca pe noi înșine, pentru a deveni o versiune mai bună a noastră, acest lucru deschide și mai multe uși. Observăm că încrederea noastră se îmbunătățește, somnul se îmbunătățește, avem mai multă energie pe parcursul zilei, gândim, de asemenea, mai limpede, ne stresăm mai puțin și, în general, ne simțim mai bine.

Prin urmare, a deveni fit nu e numai bun pentru corp, ci și pentru minte, deoarece sănătatea nu e definitivă de cele șase pătrățele, ci despre cât de bun, sănătos și încrezător te simți în propria piele.”

Ionuț Ciobotaru 

Georgeta Sandu 

Call Now Button
X