De la ce vârstă poți merge la sala de fitness?

sala de fitness Magnetic Fit din București

Care este vârsta ideală pentru a merge la sală?

Cine spune că un copil nu se poate înscrie la o sală de fitness? Trăim într-o lume nouă, în care copilor le place să încerce lucruri noi. A se înscrie la o sală de sport este, de asemenea, un vis al multor tineri.

Majoritatea părinților nu le permit copiilor să se înscrie la o sală de fitness. Ești acel parinte care crede că copilul lui nu are nevoie să facă mișcare și e mai bine pentru sănătatea lui să fie sedentar și să petreacă ore-n șir la calculator?

Dacă îți este teamă că copilul tău nu se poate descurca într-o sală de fitness sau se poate accidenta, nu ai de ce să-ți faci griji. În ziua de astăzi, sălile de fitness sunt mult mai bune decât acum câțiva ani. Au antrenori personali și echipament de înaltă calitate.

Dacă copilul tău a cerut primul abonament la Gym sector 4 din București, nu-l opri să meargă, din contră, încurajează-l.

La ce vârstă poți merge la sala de fitness?

Gym sector 4 din București

Sala de Fitness din Sector 4 a fost în mod tradițional un spațiu pentru adulți, dar în ultima perioadă, indiferent dacă membrilor adulți le place sau nu, sala de fitness este folosită și de copii.

Copiii au nevoie de exerciții fizice la fel de mult ca și adulții, așa că este indicat ca ei să meargă la sala de sport, dar cu acordul părinților și sub îndrumarea unui trainer.

În cea mai mare parte, copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 16 ani au voie să se antreneze într-o sală de sport. Cu toate acestea, ei trebuie să fie supravegheați de un părinte sau de un tutore legal. Unele săli de sport îți vor cere să semnezi o scrisoare de consimțământ pentru un adolescent care are în jur de 15 ani, dacă ești de acord să se antreneze nesupravegheat.

Tipul de activitate pe care un copil o face la sală depinde de vârsta și de maturitatea sa fizică.

Beneficiile sportului pentru copii

Copiii care fac exerciții fizice sub îndrumarea unui antrenor fitness autorizat se bucură de următoarele beneficii:

 • risc redus de obezitate
 • întărește mușchii și oasele
 • coordonare și echilibru îmbunătățite
 • o capacitate mai mare de relaxare fizică
 • încurajează interacțiunea socială
 • dorm mai bine
 • scapă de stres
 • abilități sociale îmbunătățite
 • tratament eficient pentru depresie și anxietate

Cel mai bun moment pentru a merge la sala de fitness Magnetic Fit din Berceni este acum, fără îndoială. Atâta timp cât copilul poate urma instrucțiunile în mod corespunzător și poate ridica doar greutăți adecvate vârstei lor, ar trebui să fie bine.

Dacă și copilul tău este pregătit să facă primul pas către un stil de viaţă sănătos, contactează-ne chiar astăzi!

Date de contact:

 • Email: info@magneticfit.ro
 • Telefon: +40 0731 170 579

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *