ANTRENAMENTE 1 LA 1 AȘA CUM TREBUIE.

Poți și o vei face. Cu un antrenor personal potrivit, veți deveni parteneri în imposibil. La #MagneticFit, totul e posibil, chiar și imposibilul!

Alături de antrenorul tău personal dedicat, îți vei doborî toate recordurile personale, vei dărâma pereții nesiguranței și ai neîncrederii și vei decoperi extraordinarul. La fiecare pas, vei fi ghidat de antrenori pasionați, cu expertiză și certificări în domeniu, fiind la curent cu cele mai recente descoperiri din lumea fitnessului. Programul nostru. Rezultatele tale.

Îți găsim partenerul în imposibil.

Totul începe cu tine și cu antrenorul tău personal #MagneticFit. Îți va crea un program care îți va susține obiectivele de fitness, pasiunile și personalitatea ta unică.

Stabilim noul plan de bătaie.

Parametrii reali conduc către rezultate reale. Antrenorii noștri personali combină datele obținute de la analiza corporală Tanita și evaluarea de fitness, cu informații despre stilul tău de viață pentru a construi un program specific pentru tine și obiectivele tale.

Începem în forță.

Rezultatele nu e bine să le ai. Rezultatele sunt totul. Și antrenorii noștri personali te vor provoca în fiecare zi și îți vor testa limitele pentru a se asigura că niciodată nu te vei plafona și că vei avea mereu progrese.

ANTRENORUL TĂU PERSONAL. MANTRA LUI. MOTIVAȚIA TA.

306.00 lei
405.00 lei